logo
Повернутись

Позиція «Домонету» щодо Указу «Про санкції»

Інтернет-провайдер «Домонет» готовий виконувати Указ Президента Петра Порошенка № 133/2017 від 15.05.2017 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)», введений в дію рішенням РНБО України від 28.04.2017 року. 

Інтернет-провайдер «Домонет» чекатиме, коли Указ набере чинності, а також уповноваженими на це державними органами буде розроблений порядок його виконання, як це передбачено п. 3 Указу та ст. 10 Закону України «Про РНБО України». 

Наразі, ані в Указі № 133/2017, ані в Законі України «Про санкції» немає  чітко визначеного і описаного механізму щодо обмеження доступу користувачів мережі Інтернет до заборонених ресурсів та сервісів.

В залежності від обраного державними органами механізму впровадження цієї заборони, Інтернет-провайдер «Домонет» визначить подальші кроки та додаткові ресурси для виконання цього Указу. 

Вже зараз можна зробити попередній висновок, що реалізація зазначеного Указу матиме фінансові, технічні та організаційні наслідки, і може призвести до зростання вартості послуг зв’язку.

Пресс-служба Інтернет-провайдера «Домонет»

arrowUp